Floris de Wit en waarom hij op 22 november kiest voor de VVD

Ik stem op de VVD omdat ik sterk geloof in het principe van eigen verantwoordelijkheid. Voor mij betekent het vertrouwen in het individu om zelf keuzes te maken en verantwoordelijkheid te dragen voor het eigen leven.

In een samenleving waar eigen verantwoordelijkheid centraal staat, streven we naar individuele vrijheid en zelfbeschikking. Dit moet zich de komende jaren vertalen in maatregelen die ondernemerschap bevorderen, overheidsbemoeienis verminderen en persoonlijke groei stimuleren.

Een andere belangrijke reden waarom ik VVD stem, is de nadruk op de internationale concurrentiepositie van Nederland. Ik vind het belangrijk dat Nederland sterk en competitief is in de wereldwijde markt. Een sterke internationale concurrentiepositie betekent voor mij meer kansen voor Nederlandse ondernemers en werknemers, wat uiteindelijk bijdraagt aan een welvarend land.

Kortom, mijn stem voor de VVD is een bewuste keuze voor eigen verantwoordelijkheid, een sterke internationale concurrentiepositie en het koesteren van liberale waarden. Het is mijn keuze voor een partij die gelooft in mijn kracht als individu en zich inzet voor een welvarende en vrije samenleving.