Marga Kuipers

De kernwaarden van de VVD zijn:

Vrijheid, Verantwoordelijkheid, Verdraagzaamheid, Sociale rechtvaardigheid en Gelijkwaardigheid van mensen.

Deze waarden zijn mijn kompas. Als privépersoon, als professional en als raadslid.

Raadswerk is mensenwerk en dat is de kern van alles wat ik doe en wat me drijft. Als raadslid richt ik mijn specifieke aandacht op het behoud en verbeteren van de leefbaarheid van de dorpen en het platteland in de gemeente Heerenveen. Leefbaarheid betekent voor mij in vrijheid wonen, werken en leven met oog voor toekomstige generaties. 

Op 4 juni 2018 hebben we als gemeenteraad het Raadsakkoord 2018-2022 vastgesteld. Daarin hebben we o.a. afgesproken om meer samen te werken met de inwoners.

Dat doen we door werkbezoeken, bijwonen van wijk- en plaatselijk belang vergaderingen, voorlichtingsbijeenkomsten, etc. Ik kom ook graag rechtstreeks met u in contact en nodig u hierbij uit. Want zonder uw input kunnen wij als raadsleden onze taak niet optimaal uitvoeren. Met elkaar van gedachten wisselen over grote of kleine lokale kwesties die u bezighouden. Dat kan door eens langs te komen bij onze fractievergadering, maar ook door mij te bellen of te mailen. Neem gerust contact met mij op, ik spreek u graag.

m.kuipers-jansma@heerenveen.nl

06 25457100