Marga Kuipers - #2

Ik ben Marga Kuipers, sinds 2018 raadslid en nummer 2 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing van 16 maart 2022. In mijn dagelijks werk als zelfstandig ondernemer adviseer en begeleid ik organisaties in klantgerichtheid en klachtenmanagement. 

De kernwaarden van de VVD: Vrijheid, Verantwoordelijkheid, Verdraagzaamheid, Sociale rechtvaardigheid en Gelijkwaardigheid van mensen, zijn mijn kompas. Zowel als privé persoon, als professional en als raadslid. Als mensenmens kan ik in al die hoedanigheden een bijdrage leveren aan alles wat met mensen, kwaliteit en verbeteren heeft te maken.

Als raadslid richt ik mijn specifieke aandacht op het behoud en verbeteren van de leefbaarheid van de dorpen en het platteland in de gemeente Heerenveen. Leefbaarheid betekent voor mij in vrijheid wonen, werken en leven met oog voor toekomstige generaties. Ook in lastige tijden de schouders eronder zetten en samen werken aan een oplossing.

Als verbinder tussen u en de gemeente hoor ik graag waar u tegenaan loopt in uw wijk of dorp. Maar ook tips en suggesties zijn altijd welkom. Dat kan door eens langs te komen bij onze fractievergadering of een mailtje te sturen naar m.kuipers-jansma@heerenveen.nl of heerenveen.vvd@gmail.com